Skip to main content

állásbörze

2021. október 07. - csütörtök
Nagy volt az érdeklődés az Állásbörzén

A kétnapos rendezvénynek az egyetem Bécsi úti, illetve Tavaszmező utcai campusa adott otthont október 5-én, illetve 6-án. A személyes megjelenés mellett az érdeklődőknek online is lehetősége nyílt megtekinteni a kiállító cégek állásajánlatait. A vállalatok képviselői az adott képzési területhez illeszkedő pozíciókkal, gyakornoki lehetőségekkel várták a látogatókat.

2021. október 06. - szerda
Elkezdődött a 27. Állásbörze

Megnyitotta kapuit az Óbudai Egyetem 27. Állásbörzéje október 5-én, a Bécsi úton. Az állás-, illetve gyakorlati helyek iránt érdeklődőket 6-án a Keleti Károly Gazdasági Karon és online platformon is várják.

2021. szeptember 29. - szerda
27. Állásbörze – hibrid

Az Óbudai Egyetem idén már másodszor rendezi meg Állásbörzéjét. A minden évben nagy érdeklődésre számot tartó eseményt idén ősszel hibrid módon tartják meg: személyesen az egyetem Bécsi úti székhelyén, a Keleti Károly Gazdasági Karon, illetve online platformon. Az érdeklődőket számos neves cég páratlan gyakorlati hellyel és állásajánlattal várja 2021. október 5-én és 6-án 9-től 16 óráig.

2020. február 24. - hétfő
NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szuper nyeremények az Állásbörzén!

Már csak pár nap és kezdetét veszi a 24. Óbudai Egyetemi Állásbörze! Várjuk a végzős, álláskereső hallgatókat! Hogy miért? Több mint 60 kitelepülő vállalkozás, megannyi állásajánlat, ajándékok és értékes nyeremények várják a résztvevőket! Hogy mikor és hol? Március 3-án Óbudán, a Bécsi úton, március 4-én pedig a Tavaszmező utcában.

2019. február 01. - péntek
XXII. Óbudai Egyetem Állásbörze

Az év első hazai állásbörzéjét rendezi az Óbudai Egyetem február 27-28. között. A Bécsi úti és a józsefvárosi campus ismét megtelik ismert hazai és nemzetközi cégek standjaival, képviselőivel, akik két napon át várják a hallgatókat szakmai gyakorlati-, és szabad álláshelyek kínálatával.

2018. október 15. - hétfő
XXI. Állásbörze az Óbudai Egyetemen

Csaknem 30 cég 300 állásajánlata és gyakorlati hely ajánlata várja az érdeklődőket az Óbudai Egyetem XXI. állásbörzéjén két helyszínen október 17-18-án.

2018. március 05. - hétfő
Az eddigi legsikeresebb állásbörzét zárta az Óbudai Egyetem

Minden eddiginél több cég várta a hallgatókat az Óbudai Egyetem 20. Állásbörzéjén, amely hagyományosan az év első nagy állásbörzéje. A két napos, két helyszínen rendezett karriernapok látogatói létszáma is felülmúlta a korábbi éveket.

2018. február 28. - szerda
Minden eddiginél több cég az Óbudai Egyetem 20. Állásbörzéjén

Az év első állásbörzéjét február 28. és március 1. között rendezi az Óbudai Egyetem. A Bécsi úti campus és a józsefvárosi campus ismét megtelik ismert hazai és nemzetközi cégek standjaival, képviselőivel, akik két napon át, két helyszínen várják a hallgatókat szakmai gyakorlati helyek és szabad álláshelyek kínálatával.

2018. február 16. - péntek
20. Állásbörze az Óbudai Egyetemen

Az év első állásbörzéjét február 28. és március 1. között rendezi az Óbudai Egyetem. A Bécsi úti és a józsefvárosi campus ismét megtelik ismert hazai és nemzetközi cégek standjaival, képviselőivel, akik két napon át várják a hallgatókat szakmai gyakorlati helyek és szabad álláshelyek kínálatával. Sőt, idén a partner középiskolák végzőseit is invitálják az eseményre.

2017. november 07. - kedd
Népszerű volt az Óbudai Egyetem első tematikus állásbörzéje

23 cég kínált gyakornoki pozíciókat és álláslehetőségeket a járműipari és műszaki tematikájú állásbörzén október 18-19-én. A hallgatók érdeklődése és nyitottsága sem maradt el: a két helyszínen csaknem 700 hallgató élt a lehetőséggel, hogy megismerkedjen nagynevű hazai és nemzetközi cégek képviselőivel.