Skip to main content

AIAMDI

2021. december 14. - kedd
Jelentkezés 4 éves doktori képzésre az ÓE AIAMDI Virtuális Kutató Laboratórium (AIAMDI-VKL) keretében meghirdetett témákban

Az Óbudai Egyetem Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskolája (AIAMDI) az aktuális felvételi hirdetményt, annak feltételei mellett és a meghirdetett témák választékát kiegészítve, négyéves doktori képzést hirdet, 2022. februárjában, nappali ösztöndíjas képzési formában, az újonnan alapított Virtuális Kutató Laboratórium (AIAMDI-VKL) keretében meghirdetett témákban.

2021. augusztus 11. - szerda
Doktori képzést indít az AIAMDI

Az Óbudai Egyetemen, az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola (AIAMDI) – pótfelvételi eljárás keretében – felvételt hirdet a Strategic Engineering Nemzetközi PhD programban meghirdetett kutatási témákban, 4 éves, nappali doktori képzésre 2021. augusztus 19-ei határidővel.

2021. július 15. - csütörtök
Nemzetközi PhD programban az AIAMDI

Az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola (AIAMDI) részt vesz a „Cooperation Agreement on the International PhD Program on Strategic Engineering” című nemzetközi PhD programban. Együttműködésük fő célja a Strategic Engineering tématerület fejlődésének világszínvonalú követése, a PhD hallgatói kutatásban.

2021. június 28. - hétfő
Az AIAMDI 2020-ban megvalósult programja és részvétele a SACI 2021 konferencián

Az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola (AIAMDI) 2009. évi megalakulása óta motiválja hallgatóit kutatási eredményeik rendszeres publikálására az IEEE és más professzionális szervezetek nemzetközi programjában szereplő, fajsúlyos konferenciákon, olyan minőségben, hogy a cikkek az IEEE Xplore és más digitális könyvtárakba kerülhessenek. Ez páratlan lehetőség arra, hogy a PhD hallgató megismerje és a nemzetközi bírálati folyamatokban kapott visszajelzések hasznosításával gyakorolja a széles nemzetközi körben elfogadható tudományos cikkek írását, kutatási eredményeinek, nemzetközi konferenciákon, angol nyelven való előadását, miközben tudományos kapcsolatait építheti. A jelenlegi járványhelyzetben a konferenciák munkája, bírálati folyamata és publikációs eljárása ugyanúgy zajlik, mint korábban, utazni azonban nem lehet és a részvétel online formában történik.

2018. február 22. - csütörtök
Az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola hallgatói a SAMI 2018 konferencián

Az Alkalmazott Informatikai és Alkalmazott Matematikai Doktori Iskola (AIAMDI) a Special Session on Recent PhD Research Achievements in Applied Informatics című speciális szekcióval vett részt az IEEE 16th World Symposium on Applied Machine Intelligence and Informatics (Kassa és Herlany, Szlovákia) konferencián.