Skip to main content

kitüntetések

2021. november 03. - szerda
A Magyar Tudomány Ünnepe – A fiatal kutatóké a jövő

Kezdetét vette a közel egy hónapig tartó Magyar Tudomány Ünnepe eseménysorozat az Óbudai Egyetemen, melynek nyitónapját a Bécsi úti campuson tartották november 3-án. A résztvevőket Prof. Dr. Kovács Levente rektor köszöntötte. Idén rekordszámú tudományos eseményt tartanak az intézményben november 3. és 23. között. A tudomány iránt érdeklődőket 21 rendezvénnyel várják.

2019. november 20. - szerda

Az Egyetem vezetése november 22-én 10.30 órai kezdettel tartja az „Egyetem Napja 2019” rendezvényét Intézményünk Bécsi úti főépületében. Az esemény idén különösen kiemelkedő jelentőségű: 140 éves múlttal büszkélkedő Intézményünk egyetemi rangra emelkedésének 10 éves jubileumát ünnepeljük. A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusa 2009. szeptemberi határozatában rögzíthette, hogy az Intézmény teljesítette az egyetem megnevezés használatának törvényi kritériumait, majd a Magyar Országgyűlésnél kezdeményezte az egyetemmé nyilvánítást, és Óbudai Egyetem néven való bejegyzését. Az Országgyűlés 2009. november 23-án elfogadta a törvényjavaslatot, melyet a Magyar Köztársaság elnöke 2009. december 11-én kézjegyével ellátott, és így 10 évvel ezelőtt megszületett az Óbudai Egyetem.

2017. november 03. - péntek
Egyetemi kitüntetések a Magyar Tudomány Ünnepén

Az Óbudai Egyetem csaknem egy hónapon át színes rendezvénysorozattal kapcsolódik a Magyar Tudomány Ünnepéhez. Ez alkalomból a november 3-ai megnyitó ünnepségen számos díjat és elismerést vehettek át az egyetemen kiemelkedő tudományos eredményeket elérő hallgatók, doktoranduszok, oktatók és kutatók.

2017. november 02. - csütörtök
Egy hónapos rendezvénysorozat a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából az Óbudai Egyetemen

Az Óbudai Egyetem csaknem egy hónapon át színes rendezvénysorozattal kapcsolódik a Magyar Tudomány Ünnepéhez, amelynek tematikája ezúttal az emberközpontú tudomány. A november 3-ai megnyitó ünnepségen számos díjat és elismerést vehetnek át az egyetemen kiemelkedő tudományos eredményeket elérő hallgatók, doktoranduszok, oktatók és kutatók.