Skip to main content

huawei

2020. december 15. - kedd
NIK-es hallgató sikere a SEEDs-en

Az Óbudai Egyetemről 90 diák végezte el a Huawei Hungary Kft által, az informatikai-távközlési mérnökhallgatóknak szervezett egyhetes, „SEEDs” elnevezésű oktatási programot. A szakmai online tréning kiemelt témái többek között az 5G, a mesterséges intelligencia és a felhő technológiák voltak.

2020. november 24. - kedd
Az Óbudai Egyetemmel bővíti hazai oktatási együttműködéseit a Huawei

Budapest, 2020. november 23. – Az Óbudai Egyetem és a Huawei Technologies közös, akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok indításáról írt alá megállapodást. Az együttműködés része az Egyetem és a világ egyik legnagyobb technológiai cége között 2018 óta fennálló stratégiai megállapodásnak.

2018. március 06. - kedd
A Vodafone és a Huawei a mérnökképzést támogatja az Óbudai Egyetemen

Palkovics László, oktatásért felelős államtitkár jelenlétében az Óbudai Egyetemmel szándéknyilatkozatot írt alá a Vodafone Magyarország és a Huawei Technologies Hungary, melyben a felek kifejezik abbéli szándékukat, hogy tovább népszerűsítsék az egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán működő Híradástechnika Intézetet, valamint támogassák az itt tanuló tehetségek gyakorlati képzését. Az aláírás mellett kiosztották a hallgatóknak a két vállalat és az egyetem által közösen kiírt „SmartCity lehetőségek 5G mobil infrastruktúrán” témájú pályázat díjait is.

2016. november 11. - péntek
huawei tanulmanyut

Az ICT területen a világ egyik legnagyobb vállalata a kínai Huawei, 2008-ban indította útjára a Telecom Seeds for the Future programját.