Skip to main content

állás

2021. november 11. - csütörtök
#InspiredByWomen

Az IBM Karrierdélutánt rendez #InspiredByWomen címmel november 25-én 17 órától. Az érdeklődők tippeket kaphatnak többek közt pálya(újra)kezdéshez és pályaválasztáshoz.

2021. október 07. - csütörtök
Nagy volt az érdeklődés az Állásbörzén

A kétnapos rendezvénynek az egyetem Bécsi úti, illetve Tavaszmező utcai campusa adott otthont október 5-én, illetve 6-án. A személyes megjelenés mellett az érdeklődőknek online is lehetősége nyílt megtekinteni a kiállító cégek állásajánlatait. A vállalatok képviselői az adott képzési területhez illeszkedő pozíciókkal, gyakornoki lehetőségekkel várták a látogatókat.

2021. október 06. - szerda
Elkezdődött a 27. Állásbörze

Megnyitotta kapuit az Óbudai Egyetem 27. Állásbörzéje október 5-én, a Bécsi úton. Az állás-, illetve gyakorlati helyek iránt érdeklődőket 6-án a Keleti Károly Gazdasági Karon és online platformon is várják.

2021. szeptember 29. - szerda
27. Állásbörze – hibrid

Az Óbudai Egyetem idén már másodszor rendezi meg Állásbörzéjét. A minden évben nagy érdeklődésre számot tartó eseményt idén ősszel hibrid módon tartják meg: személyesen az egyetem Bécsi úti székhelyén, a Keleti Károly Gazdasági Karon, illetve online platformon. Az érdeklődőket számos neves cég páratlan gyakorlati hellyel és állásajánlattal várja 2021. október 5-én és 6-án 9-től 16 óráig.

2021. május 05. - szerda
Nagy érdeklődés kísérte a 25. Állásbörzét

Az Óbudai Egyetem idén is nagy érdeklődés mellett rendezte meg Állásbörzéjét, immár 25. alkalommal. Az eseményt idén a pandémiás helyzetre tekintettel, rendhagyó módon online platformon tartották meg. Az érdeklődőket a negyedévszázados jubileumi eseményen számos neves cég páratlan állásajánlattal várta a virtuális térben 2021. április 27-én.

2018. március 05. - hétfő
Az eddigi legsikeresebb állásbörzét zárta az Óbudai Egyetem

Minden eddiginél több cég várta a hallgatókat az Óbudai Egyetem 20. Állásbörzéjén, amely hagyományosan az év első nagy állásbörzéje. A két napos, két helyszínen rendezett karriernapok látogatói létszáma is felülmúlta a korábbi éveket.

2018. február 28. - szerda
Minden eddiginél több cég az Óbudai Egyetem 20. Állásbörzéjén

Az év első állásbörzéjét február 28. és március 1. között rendezi az Óbudai Egyetem. A Bécsi úti campus és a józsefvárosi campus ismét megtelik ismert hazai és nemzetközi cégek standjaival, képviselőivel, akik két napon át, két helyszínen várják a hallgatókat szakmai gyakorlati helyek és szabad álláshelyek kínálatával.

2016. május 23. - hétfő

Az Óbudai Egyetem adott helyszínt az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a kormányhivatalok által a közúti áru- és személyszállítás iránt érdeklődők számára rendezett állásbörzének.

2016. március 09. - szerda

Az egyetemi események sorában kimagasló jelentőségű a 17 éves múltra visszatekintő, minden év tavaszán megrendezett Állásbörze. A rendezvény alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. Lehetőséget kínál a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, Egyetemünk hallgatói és oktatói számára pedig arra, hogy informálódjanak a friss diplomások iránti keresletről.