Skip to main content

konferencia

2021. november 15. - hétfő
FIKUSZ-konferencia

Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kara idén is megrendezi a már hagyományosnak számító FIKUSZ-konferenciát.

2021. november 12. - péntek
54. Tudományos Diákköri Konferencia

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa meghirdeti az intézmény 54. Tudományos Diákköri Konferenciáját. Az Egyetem vezetése elkötelezett az önként vállalt hallgatói tudományos tevékenység támogatásában, ezért azt javasolja a hallgatóknak, hogy a korábbiakhoz hasonló lelkesedéssel folytassák a TDK munkájukat. A karonkénti szervezésű konferenciák november 17-én a rektori szünetben lesznek megtartva.

 

2021. november 10. - szerda
Konferencia a felhő-biztonságról

Az Európai Únió Kiberbiztonsági Ügynökségének (ENISA, European Union Agency for Cybersecurity)  októberi kiberhónapját egyetemünk reprezentatív konferenciával ünnepelte.

2021. november 10. - szerda
Konferencia az energiatudományokról

Energetika, korszerű anyagok, orvos-diagnosztika, kutatás-fejlesztés és oktatás témában tartott szakmai konferenciát az Óbudai Egyetem és az ELKH Energiatudományi Kutatóközpont a közelmúltban.

2021. október 15. - péntek
A design a jövő - konferencia

A „Design a jövő” címmel rendeztek konferenciát Szombathelyen október 12-én. Az érdeklődők megismerhették, hogy miként járul hozzá a design egy vállalkozás sikeréhez. A nívós eseményen az Óbudai Egyetem is képviseltette magát Dr. Eigner György személyében.

2021. szeptember 21. - kedd
SISY 2021 konferencia

Az IEEE 19th International Symposium on Intelligent Systems and Informatics (SISY 2021) nemzetközi tudományos rendezvényt 2021. szeptember 16-18. között tartották meg online formában.

2021. szeptember 10. - péntek
III. Légi Térképészeti és Távérzékelési Konferencia

Idén is az Óbudai Egyetemen rendezték meg hazánk egyik legimpozánsabb drónos-repülőgépes rendezvényét, a precíziós repülések és a térképészet csúcstechnológiáját képviselő Légi Térképészeti és Távérzékelési konferenciát szeptember 2-án és 3-án az intézmény Bécsi úti székhelyén. Az idei konferencia elsősorban a szakmával ismerkedő drónpilótáknak, térképészeknek, precíziós, légi térképészeti repüléseket végző pilótáknak, felmérési feldolgozással foglalkozó szakembereknek kedvezett.

2021. július 23. - péntek
Conference INES 2021

Sikeresen lezárult az Óbudai Egyetem, az IEEE Hungary Section és a Magyar Fuzzy Társaság által közösen szervezett IEEE 25th International Conference on Intelligent Engineering Systems (INES 2021) rendezvény 2021. július 7-9. között.

2021. június 25. - péntek
Online Tudományos Konferencia az Óbudai Egyetemen

„Mi azt tudjuk garantálni a teljes magyar felsőoktatási és kutatási közösség felé, hogy az Óbudai Egyetem tenni fogja a dolgát, és azok az eredmények is, amelyeket ma bemutatnak az ösztöndíjasok, kiemelkedő teljesítményről számolnak be.” /Prof. Dr. Kovács Levente, rektor/

2021. június 03. - csütörtök
SACI 2021 konferencia

Az Óbudai Egyetem, a Temesvári Műszaki Egyetem és az IEEE Hungary Section közös szervezésében idén 15. alkalommal rendezték meg az IEEE International Symposium on Applied Computational Intelligence and Informatics (SACI 2021) konferenciát május 19. és 21. között.