Skip to main content

ösztöndíj

2021. szeptember 20. - hétfő
Startup tantárgy indul októbertől!

Októbertől újraindul a Hungarian Startup University Program (HSUP) tantárgy, melynek keretében havi 150.000 forint ösztöndíj érhető el! A program Magyarország első felsőoktatási szintű startup kurzusa!

2021. szeptember 16. - csütörtök
Tanulmányi ösztöndíjprogramot hirdet a Paks II. Zrt.

A Paks II. Zrt. idén ismét meghirdette az „Atomenergia – A biztos jövő” Tanulmányi Ösztöndíjprogramot, amelyre középiskolások és egyetemisták pályázatait várják. Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója kiemelte: az ösztöndíj az első lépés lehet a fiatalok számára, ha csatlakozni szeretnének a projekthez.

2021. június 04. - péntek
Online szemeszterek a világ legjobb egyetemein

Páratlan lehetőséget, Campus Mundi digitális kreditszerzés ösztöndíjat kínál a Tempus Közalapítvány hallgatók részére, akik a világ legjobb egyetemein online végezhetnek el egy szemesztert idén ősszel. Ehhez Campus Mundi ösztöndíj-támogatásra pályázhatnak.

2021. február 17. - szerda
Elindult az Erasmus pályázati időszak!

Te mit húznál ki legközelebb a bakancslistádról? Megtanulnál szörfözni, fürödnél az Északi-tengerben, nemzetközi tapasztalatot szereznél, vagy látásmódot váltanál? Európa szerte már több mint 3 millió fiatal, köztük több száz OE-s hallgató vett részt az Erasmus programban és húzott ki ezekhez hasonló „tételeket” bakancslistájáról. Legyél te is egy közülük, váltsd valóra személyes és szakmai álmaidat az Erasmus mobilitás keretein belül!

2020. december 22. - kedd
„Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj – pályázati felhívás

Az Óbudai Egyetem Tehetségtanácsa „Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, aktív jogviszonnyal rendelkező alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatóknak, akik az elmúlt két félévben kiemelkedő tanulmányi, tudományos diákköri és publikációs tevékenységet folytattak.

2020. május 11. - hétfő
Pályázati felhívás 2020 - a „Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj elnyerésére

Az Egyetem Tehetségtanácsa „Pro Scientia et Futuro” Ösztöndíj pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, aktív jogviszonnyal rendelkező alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatóknak, akik az elmúlt két félévben kiemelkedő tanulmányi, tudományos diákköri és publikációs tevékenységet folytattak.

2020. április 24. - péntek
Páratlan lehetőségek - Ösztöndíjak az Egyesült Államokba

A Fulbright Bizottság idén három kategóriában hirdet ösztöndíjakat a 2021/2022-es tanévre az Egyesült Államokba. Végzős hallgatók és doktoranduszok, egyetemi oktatók, valamint egyetemi és akadémiai kutatók jelentkezését várják, páratlan lehetőséget kínálva továbbtanulási, oktatói, kutatói szempontból.