Skip to main content

fórum

2021. november 18. - csütörtök
Zöld úton – párbeszéd a környezetvédelemről

A klíma- és természetvédelem legfontosabb kérdéseiről esett szó azon a fórumon, amelyet az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat rendezett november 16-án. Az egyetem a „Magyarország zöld úton jár - párbeszéd a környezetünk védelméről” címmel indított online konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút egyik állomása volt.

2021. november 10. - szerda
Geotechnikai mérnökök találkozója

Az ISC6 az ISSMGE (Talajmechanikai és Geotechnikai Világszövetség) nemzetközi szervezet TC102 (Helyszíni mérések) szakbizottsága rendezett konferenciát a közelmúltban. Az esemény a legfontosabb nemzetközi fórum a szakterületen.

2021. november 10. - szerda
Középpontban a hallgatók – kormánybiztosi fórum

Az Óbudai Egyetem vendégeként dr. Stumpf István, a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos válaszolt az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata kérdéseire azon a fórumon, melyet az intézmény Bécsi úti campusán tartottak november 9-én.

2021. február 24. - szerda
Rangos fórumon mutatják be az ÓE kutatóinak tanulmányát

Rangos tudományos folyóiratban jelent meg az Óbudai Egyetem kutatóinak robotikával és mesterséges intelligenciával foglalkozó tanulmánya.

2016. február 25. - csütörtök

A K-MOOC Hálózat magyarországi és határon túli magyar oktatási intézményei számára szakmai fórumot tartott az Óbudai Egyetemen 2016. február 24-én a Kárpát-medencei Online Oktatási Centrum.

2015. december 02. - szerda

A Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében ez évben november 19–én került sor a XXXI. Kandó Konferencia megrendezésére, amelyen a kar, magyar és külföldi társegyetemek oktatói, valamint a tehetséges diákok mutathatták be tudományos eredményeiket. 

2014. március 25. - kedd
Modern és Kortárs Művészetek Múzeuma

Az olaszországi Rovereto városában került megrendezésre az 5. European Robotics Forum, azaz Európai Robotikai Fórum, kontinensünk robotikai közösségének legjelentősebb eseménye.

2012. november 26. - hétfő

2012. június 29-én négy tagszervezettel megalakult a Gépipari Tudományos Egyesület Hegesztési Szakosztályának Ifjúsági Fóruma.