Skip to main content

Szabadka

2017. szeptember 19. - kedd

Szeptember 14-16. között került megrendezésre Szabadkán a jubileumi IEEE International Symposium on Intelligent Systems and Informatics szimpózium (SISY), amelynek tradicionális szervezői az Óbudai Egyetem mellett a Szabadkai Műszaki Főiskola, valamint az Újvidéki Egyetem.

2016. szeptember 21. - szerda

Tizennegyedik alkalommal, augusztus 29-31. között került megrendezésre Szabadkán az IEEE International Symposium on Intelligent Systems and Informatics szimpózium. A rendezvény szervezői az Óbudai Egyetem mellett a Szabadkai Műszaki Főiskola, valamint az Újvidéki Egyetem.

2015. szeptember 22. - kedd

Tizenharmadik alkalommal került megrendezésre szeptember 17-19. között Szabadkán az IEEE International Symposium on Intelligent Systems and Informatics. A rendezvény szervezői az Óbudai Egyetem mellett a Szabadkai Műszaki Főiskola, az Újvidéki Egyetem, valamint az IEEE SMC Technical Committee on Computational Cybernetics.

2014. július 22. - kedd
Diplomaátadó ünnepség Szabadkán

2014. július 17-én ünnepélyes keretek között került sor az Óbudai Egyetem kihelyezett mérnök informatika szakirányú mérnöktanár mesterszakán végzett hallgatók diplomaátadó ünnepségére Szabadkán, a Városháza dísztermében.

2013. december 05. - csütörtök

Az Óbudai Egyetem és az Újvidéki Egyetem Szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kara között 2012 szeptembere, a közös, székhelyen kívüli képzés kezdete óta még szorosabbá vált az együttműködés.

2013. október 03. - csütörtök

Ez évben, szeptember 26-28. között immár tizenegyedik alkalommal került megrendezésre Szabadkán az IEEE International Symposium on Intelligent Systems and Informatics konferencia.

2013. április 19. - péntek
Szabadkai hallgatók látogatása az Óbudai Egyetemen

E tanévben 15 hallgatóval elindult Szabadkán, az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Karán az Óbudai Egyetem székhelyen kívüli mérnök informatikus mérnöktanár MA képzése.

2013. március 26. - kedd

Az Óbudai Egyetem, illetve jogelődje kezdeményezésére kezdődött meg számos nemzetközi konferencia szervezése, melyek napjainkra már széleskörű szakmai elismertségre tettek szert.

2012. szeptember 24. - hétfő
Jubileumi „SISY 2012” Szabadkán

Az Óbudai Egyetem, illetve jogelődje kezdeményezésére, a szervezésben és a rendezésben egyaránt meghatározó szerepet vállalva indult el számos nemzetközi konferencia, amelyek napjainkra már széleskörű szakmai elismertségre tettek szert. Ezek közül is kiemelkedik a Rudas Imre rektor által a Kárpát-medencei magyarság összefogására elindított konferencia sorozat, melynek minden évben kiemelkedő állomását jelenti a SISY.