Skip to main content

EU-PED

2021. június 09. - szerda
„EU-PED 2021” – hibrid

Pedagógusnap alkalmából az Óbudai Egyetem Szenátusa az idén is megrendezte az EU-PED Pedagógusnapi Ünnepséget, a pandémiás helyzetre tekintettel erősen csökkentett személyes részvétellel, részben online platformon 2021. június 7-én. Az esemény, tiszteletadás a magyar nyelvű felsőoktatásban részt vevő pedagógusoknak, egyúttal a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának kifejezése is. Az Óbudai Egyetem Szenátusa által adományozott kitüntetések közül az ünnepségen díszpolgári kitüntetést vehetett át Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, valamint szintén az Óbudai Egyetem Szenátusának döntése értelmében címzetes egyetemi tanári kitüntető címet adományozott: Dr. Vukovich Gabriellának, a KSH elnökének és Dr. Kincses Áronnak, a KSH Szakstatisztikai Igazgatóságot irányító elnökhelyettesének, Dr. Nagy Béla ny. főiskolai tanárnak.

 

2018. június 04. - hétfő
A Kárpát-medencei magyarság összetartozását szolgálja az Óbudai Egyetem (videó, képgaléria)

Az Óbudai Egyetem a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar reprezentánsai részvételével június 4-én, a nemzeti összetartozás napján rendezte meg az Európai Uniós Pedagógusnapi (EU-PED) ünnepséget, amelyen doktori, és más egyetemi elismeréseket, kitüntető címeket adtak át.

2018. június 01. - péntek
Óbudán találkoznak a Kárpát-medencei magyar nyelvű felsőoktatás képviselői

Az Óbudai Egyetem a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar reprezentánsai részvételével június 4-én tartja az Európai Uniós Pedagógusnap (EU-PED) ünnepségét, amelyen ezúttal is doktori, és más egyetemi elismeréseket, kitüntető címeket adnak át.

2017. június 14. - szerda
EU-PED 2017 borító

2017. június 12-én tartotta az Óbudai Egyetem Európai Uniós Pedagógusnap (EU-PED) 2017 ünnepségét, amely egyrészt tiszteletadás a Kárpát-medencei magyar nyelvű felsőoktatásban résztvevő pedagógusoknak, másrészt a magyarság összetartozásának a kifejezése is.

2015. június 02. - kedd

Az Óbudai Egyetem május 29-én 11.00 órakor rendezte meg a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselőinek részvételével, immár ötödik alkalommal az EU-PED 2015 pedagógusnapi ünnepséget, amely egyrészt tiszteletadás a magyar nyelvű felsőoktatásban résztvevő pedagógusoknak, másrészt a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának kifejezése is. 

2014. június 13. - péntek

Az Óbudai Egyetem június 6-án, a Bécsi úti kampuszban rendezte meg a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselői részvételével, immár negyedik alkalommal az EU-PED 2014 pedagógusnapi ünnepséget.

2013. június 04. - kedd

Az Óbudai Egyetem május 31-én 11.00 órai kezdettel a Bécsi úti aulában rendezte meg a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselői részvételével immár harmadik alkalommal a Kárpát-medencei Pedagógusnapi ünnepséget.

2013. május 30. - csütörtök
EuPed 2013

Az Óbudai Egyetem 2013. május 31-én, pénteken 11.00 órai kezdettel a Bécsi úti aulában rendezi meg a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselői részvételével immár harmadik alkalommal az EU-PED Kárpát-medencei Pedagógusnapi ünnepséget.

2012. június 12. - kedd
„EU-PED 2012” Kárpát-medencei Pedagógusnap

Június 4-én, a Bécsi úti kampuszban immár második alkalommal került megrendezésre a Kárpát-medencei felsőoktatás magyar képviselői részvételével az EU-PED 2012 Pedagógusnapi ünnepség.