Skip to main content

karácsony

2021. december 07. - kedd
Fényjátékban pompázik a villamosmozdony

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar hallgatói és oktatói idén is meglepték az egyetem hallgatóit, munkatárasait és a környéken lakókat, járókelőket. Az adventi készülődés jegyében a kar Bécsi úti épületének udvarán található V43 típusú villanymozdony karácsonyi díszkivilágítást kapott. Az emlék-járművet fényfüzérekkel díszítették fel, melyek zenei aláfestésre villognak minden este. A program nyitórendezvényét december 6-án tartották, nagy érdeklődés mellett.

2021. december 06. - hétfő
Gyűjtsünk ajándékot karácsonyra!

Az Óbudai Egyetemen Hallgatói Önkormányzatának szervezésében idén négy helyszínen tartanak a karácsonyi jótékonysági rendezvényt.

2020. december 18. - péntek
Sikeres karácsonyi jótékonyság az Óbudai Egyetemen

Budapest, 2020. december 15. – A tavalyi évekhez hasonlóan idén is megszervezte karácsonyi jótékonysági akcióját az Óbudai Egyetem, melynek célja az intézmény budapesti és vidéki telephelyeinek vonzáskörzetében működő, főként hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó óvodák működésének támogatása volt. Egy héten keresztül, december 7. és december 11. között vártuk az egyetemi közösség tagjainak felajánlását a partner óvodákban működő csoportok gyermekeinek Jézuskához írt leveleiben megfogalmazott kívánságok teljesítésére.

2020. december 07. - hétfő
Karácsonyi jótékonysági akció - Te mit kérsz a Jézuskától?

Te mit kérsz a Jézuskától? címmel karácsonyi jótékonysági akciót indít az Óbudai Egyetem, melynek célja az Intézmény budapesti és vidéki telephelyeinek vonzáskörzetében működő, főként hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó óvodák gyermekeinek megajándékozása.

2019. december 19. - csütörtök
Sok kisgyerek karácsonyát varázsoltuk szebbé

Idén is szervezett karácsonyi adománygyűjtést az Óbudai Egyetem, amellyel az intézmény budapesti és vidéki telephelyeinek vonzáskörzetében működő, főként hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó óvodákat és iskolákat támogattuk. Egy héten keresztül, december 2-tól 6-ig vártuk az Egyetem polgárainak felajánlását az intézményünk területén felállított adománygyűjtő pontokon.

2019. december 11. - szerda
Ünnepre hangolnak a termék- és formatervezők

Gyönyörű, ízléses, izgalmas – talán ezek a jelzők írják le leginkább az Ipari termék- és formatervező szak III. évfolyamos hallgatóinak munkáit: egyedi ruhákat, terítékeket, alternatív karácsonyfa dekorációkat és ékszercsomagolásokat. Az ünnepekre hangolódva érdemes megtekinteni az alkotásokból rendezett kiállítást, mely december 10-től látható az Óbudai Egyetem Bécsi úti székhelyének aulájában.

2019. december 09. - hétfő
Fényjátékban pompázott a „Kandó mozdony”

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar hallgatói és oktatói idén is ötletes ajándékkal lepték meg az Egyetemre látogatókat és a környéken lakókat. Az adventi készülődés jegyében a Kar Bécsi úti épületének udvarán található V43 típusú villanymozdony karácsonyi díszkivilágítást kapott. Az emlék-járművet fényfüzérekkel díszítették fel, melyek zenei aláfestésre villognak minden este. A program nyitórendezvényét december 6-án tartották, nagy érdeklődés mellett.

2018. december 20. - csütörtök
Az Óbudai Egyetem Vegyeskarának karácsonyi koncertje

December 18-án a Béke téri Szent László Templomban adott koncertet Egyetemünk vegyeskara, az ünnepi eseményre 18 órától vártuk az érdeklődőket. 

2018. december 20. - csütörtök
Karácsonyi köszöntő
2018. december 20. - csütörtök
Az Óbudai Egyetem átadta karácsonyi adományait

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szervezett karácsonyi adománygyűjtést az Óbudai Egyetem, mellyel intézményünk budapesti és vidéki telephelyeinek vonzáskörzetében működő, főként hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó óvodákat és iskolákat támogattuk. Két héten keresztül, december 3-14. között vártuk az Egyetem polgárainak felajánlását adománygyűjtő pontjainkon.